Hjälpwebb

Informationen gäller:
Klassiska redigeringsläget

Skapa användaren efter att denne har bekräftat sin e-postadress

Användaren måste bekräfta att den e-postadress som denne angett tillhör den personen. För att bli registrerad är detta det enda som krävs. Ett flöde med E-postvalidering (för att bekräfta att e-postadressen är korrekt)-> Skapa användare.

Detta är standardinställningen, inget arbetsflöde behöver sättas upp.

Skapa arbetsflöde

Denna sida publicerades: 2015-07-24

Skriv ut PDF-avsnitt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Vasagatan 10
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets