Skapa användaren på en gång

Inga kontroller görs, användaren blir skapad på en gång när denne fyllt i formuläret. Ett flöde med enbart Skapa användare.

Gör så här:

1) Gå till fliken Arbetsflöde i Användarregistreringen.

2) Markera E-postvalidering och ta bort denna med minusknappen.
Ta bort e-postvalidering

3) Då finns bara två steg kvar: Ny användare och Skapa användare.

4) Markera Skapa användare och fyll eventuellt i en mottagare för notifiering. Klicka på plusknappen för att lägga till en mottagare. Ställ in Ämne och Meddelande under E-postinställningar.

Skapa användare

5) Växla till fliken Meddelande. Fyll i en e-postadress som Avsändare och Länk till annan sida än inloggningssidan, dvs länk till den sida där de skall logga in med sina uppgifter (i detta exempel Kundwebben)

Meddelanden

6. Klart!

Denna sida publicerades: 2015-09-08