Skärmdump på fliken Sökträffar

Utseende

Formatmall rubrik

Styr formatmallen på rubriken i sökträffarna.

Visa träffutdrag

Här kryssar du i om något träffutdrag ska visas överhuvudtaget. I söklistningar visas vanligtvis enbart rubriken.

Om du kryssar i denna så väljer du sedan formatmall på träffutdraget det vill säga texten som visas under rubriken i sökträffarna. Vad som ska visas här hämtas från sökindexet.

Antal tecken

Hur många tecken som ska visas i träffutdraget. Standard är 250 tecken.

Visa tidpunkt och storlek

Om du vill visa tidpunkt och storlek under varje träff så kryssar du i denna ruta och väljer vilken formatmall den ska visas med.

Visa sökväg

Om du vill visa sökväg under varje träff så kryssar du i denna ruta och väljer vilken formatmall den ska visas med.

Sökväg, tidpunkt & storlek

Träffmarkering

Bakgrundsfärg varannan träff

Om du vill varannanradsfärga träffarna så kryssar du i denna ruta och väljer färg i dropplistan.

Varannaradsfärgning

Visa träffnumrering

Denna kryssar du i om du önskar numrerade träffar.

Träffnumrering

Visa ikon till vänster om varje träff

Denna kryssar man i om man önskar en dokumentikon till vänster om varje träff.

Ikon vid varje träff

Felmeddelanden

Visa felmeddelanden

Om du vill visa felmeddelanden så kryssar du i denna ruta och väljer formatmall för denna text. Om du inte får något resultat av sökningen visas då ett felmeddelande och söktips. Annars visas ingenting.

Max antal träffar

Begränsa antalet träffar

Här fyller du i en begränsning av antal träffar i söklistningen.

Denna sida publicerades: 2016-05-11