Mobila vyer

Mobila vyer används för att snabbt och enkelt skapa en vy anpassad för mobila enheter av utvalda delar av webbplatsen.

På detta sätt kan en och samma sida visa olika innehåll och utseende beroende på vilken mobilenhet som besöker sidan.

Det finns, inbyggt i SiteVision, ett mycket enkelt sätt att skapa mobilanpassad vy av webbplatsen. Detta genom Mobila vyer.

Hur redigeringsgränssnittet ser ut för administratörer

Hur redigeringsgränssnittet ser ut för administratörer

Mobilvarianter av hemsidan skapas genom enkla val av en administratör och gränssnittet har även en förhandsvisning av hur den mobila hemsidan kommer att se ut. QR-koden (Quick Response) kan användas för att förhandsgranska sidorna innan de publiceras på en "riktig" mobil enhet.

Från början finns det redan färdiga mallar för att passa i en iPhone, Samsung Galaxy S och iPad.

Vid navigering i den mobila vyn använd navigatorn uppe till vänster istället för menyn i den mobila enheten. Det samma gäller för interaktiva funktioner, som e-postformulär, enkäter och bokningar, dessa fungerar inte fullt ut i förhandsgranskningen.

Denna funktion kräver att du har licens för Mobila vyer.

Denna sida publicerades: 2016-10-11