Fliken Kontaktformulär

Skärmdump på fliken Kontaktformulär

Synliga fält i kontaktformuläret

Här bestämmer man vilka uppgifter man ska fylla i formuläret. Standard är besökarens namn och e-postadress.

Besökarens namn

Ett fält där besökaren kan fylla i sitt namn i samband med meddelandeformuläret.

Besökarens e-postadress

Ett fält där besökaren kan fylla i sin e-postadress i samband med meddelandeformuläret. Det går att välja om detta ska vara obligatoriskt eller inte.

Besökarens telefonnummer

Ett fält där besökaren kan fylla i sitt telefonnummer i samband med meddelandeformuläret. Det går att välja om detta ska vara obligatoriskt eller inte.

Möjlighet att bifoga fil

Ett fält där besökaren kan bifoga en fil i samband med formuläret.

Möjlighet att välja kontaktpersoner

Om man använder ett metadatafält av typen Katalogobjekt så kan besökaren få möjlighet att välja kontaktperson i en lista.

Flera mottagare

Inmatningsfält

Meddelandefältets höjd (rader)

Som standard är meddelandefältets höjd 5 rader högt. Här kan man justera detta till fler rader om man önskar få plats med mer text.

Inmatningsfältens bredd (tecken)

Som standard är inmatningsfälten i kontaktformuläret 40 tecken långa. Här kan man justera detta om man önskar ett smalare formulär.

Avstånd mellan inmatningsfält

Här ställer man in avståndet mellan inmatningsfälten. Standard är 1em.

Denna sida publicerades: 2015-02-26