Fliken Avancerat

Skärmdump på fliken Avancerat

Mallar

Använd egen mall för listan med kontaktpersoner

Här går det att ändra mallen och skriva ut fler värden från katalogtjänsten om kontaktpersonen. Följande värden kan man få ut från katalogtjänsten:

• cn (användarnamn)
  • mail (e-postadress)
  • givenName (förnamn)
  • sn (efternamn)
  • title (titel)
  • description (beskrivning)
  • telephonenumber (telefon)
  • ou (enhet)

Använd egen mall för formuläret

Här går det att ändra mallen för att påverka utseendet på formuläret som visas efter att man klickat på kontaktpersonens namn.

Använd egen mall för meddelande skickat

Här går det att ändra mallen för hur meddelandet visas efter att kontaktformuläret skickats.

Använd egen mall för besökare utan javascript

Om man har javaskript avslaget så visas formuläret med en annan mall. Här kan man ändra denna för att påverka hur formuläret visas.

Övrigt

Bifoga användarens IP-adress i det skickade meddelandet

Som standard är denna ruta ikryssad så att användarens IP-adress skickas med i meddelandet. Om man inte vill spåra användaren på det sättet avmarkerar man denna ruta.

Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Denna sida publicerades: 2015-07-24