Övervakning

Under fliken Övervakning kan man kontrollera att konfigurationen av och kopplingen mot katalogtjänsten fungerar som det ska.

Övervakning

Uppkopplingstest

Kontrollerar att lösenord, användarnamn och ip-adress är korrekt.

Om uppkopplingstestet misslyckas, så kommer även sökbasstestet att misslyckas.

Om man exempelvis har skrivit fel inställningar på Proxyanvändaren så får man fel:

Misslyckat uppkopplingstest

Har man exempelvis skrivit fel på adressen, så visas ett annat fel:

Misslyckad adress

Sökbastest

Testar att sökbasen finns och fungerar.

Om man får ett "rött resultat" så innebär det att konfigurationen av katalogtjänsten är felaktig.

Kör

För att manuellt köra uppkopplingstestet så klickar man på knappen Kör.

Denna sida publicerades: 2015-07-16