Publicera

Ikonen Publicera används för att publicera förändringar gjorda på en mobil vy, det går inte att publicera enskilda sidor i vyn. Ett nytt fönster öppnas:

Det finns bara ett steg i denna publiceringsguide. Här kan man göra schemaläggningar av publiceringar och avpubliceringar.

Publicera senare

Om vyn ska publiceras vid ett senare tillfälle, markera detta alternativ och ange tid och datum. Klicka på pilen i dropplistan så visas en kalender där man kan välja datum i en kalender eller fyll i datumet själv i det vita fältet. Vyn kommer då att publiceras vid det tillfälle du har angett.

Kalendervy

Avpublicering

Om vyn ska avpubliceras automatiskt vid ett speciellt datum markera detta alternativ och ange tid och datum. Klicka på pilen i dropplistan så visas en kalender där man kan välja datum eller fyll i datumet själv i det vita fältet. Vyn kommer att bli avpublicerad vid det tillfälle du har angett.

Denna sida publicerades: 2016-10-11