Fältvärde

Resurser

En resurs talar om vilket värde som man skall försöka indexera, t ex en sidas namn eller ett visst metadatafält som finns i PDF-filer.

Ordningen på resurserna är viktig! Den resurs som först passar när sidan/filen/bilden indexeras är den som kommer att användas. Lägg därför den mest "specifika" resursen först och fyll ev. på med mer och mer "generella" resurser.

Klicka på plusknappen om du själv vill lägga till en resurs.

Denna funktion kräver att du har licens för "Sökpaket2".

Denna sida publicerades: 2015-07-16