Högerklicka på en fil

Det centrala filarkivet är ett gemensamt arkiv som kan nås av samtliga användare. Här kan du lägga till nya filer, kategorisera befintligt material och ta bort filer. Dock kommer du inte åt arkiven Filer på sidan, som är specifikt för respektive sida.

När du högerklickar på en fil i filarkivet visas följande alternativ:

Högerklicksmeny för fil i filarkivet

Kopiera

Kopierar objektet du markerat.

Klipp ut

Med hjälp av klipp ut kan du flytta ett objekt till ett annat ställe i din struktur. Det går också dra och släppa objektet istället.

Uppdatera

Uppdaterar innehållet i navigatorn från servern. Gör detta för att se ändringar som gjorts av andra användare.

Ta bort

Tar bort objektet som du markerat och flyttar det till papperskorgen.

Byt namn

Byter namn på ett objekt. Avsluta namnbytet med att slå enter för att förändringen ska slå igenom eller klicka på ett annat objekt i redigeringsläget.

Egenskaper

Tar dig till filens egenskaper.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Visa filarkiv".

Denna sida publicerades: 2016-05-17