Redigeringsindex

Redigeringsindexet innehåller information som blir tillgänglig via sökningar SiteVisions redigeringsläge. Du använder någon av de sökfunktioner som finns inbyggda i redigeringsläget för att göra sökningar.

I indexet finns information om alla webbplatser, sidor, artiklar, strukturobjekt, mappar, arkiv, filer och bilder. Det går inte att undanta sökresultat från redigeringsindexet. Däremot sker en behörighetskontroll vid sökningen. Det innebär att endast objekt som användaren har behörighet att se kommer visas i sökresultatet.

Det finns inga inställningar att göra för redigeringsindexet.