Notifiering

För att användaren ska få en notifiering krävs det att att den som publicerar sidan gör ett aktivt val när de publicerar de sidor som har en aktiv prenumeration.

Under steget Notifiering kryssar du för rutan Notifiera prenumeranter av... samt skriver ett meddelande till användarna. Då kommer ett e-post att skickas till alla prenumeranter.

Skärmdump på notifiering i publiceringsguiden

Texten som skrivs i fältet kommer att skickas med som innehåll i meddelandet.

Denna sida publicerades: 2016-02-09