Kategorin Övrigt

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under Webbplatsinställningar och kategorin Övrigt hittar du panelerna för Redigeringsläge och Klassiskt redigeringsläge.

Kategorin Integration

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar""

Denna sida publicerades: 2016-02-09