Kategorin Mallrelaterat

Moduler kan liknas vid byggstenar med vilka du bygger upp din webbsida. Det finns över hundra olika moduler i SiteVision. Vilka moduler du kan lägga till på en sida beror dels på vilken behörighet du har, men även på vad som ingår i licensen.

I modulkategorin Mallrelaterat hittar du moduler som passar bra när du bygger mallar. Exempel på moduler i kategorin är menyer, flernivålänk och språkväljare.

Så här gör du

Klicka på ikonen Moduler i verktygslisten. Välj kategorin Mallrelaterat och sedan den modul du vill lägga till på sidan.

Mallrelaterat

Denna sida publicerades: 2016-02-16