Hjälpwebb

Arbetsflöde med omdirigering

Om du vill ha ett flöde där användaren, efter att ha fyllt i sina uppgifter, klickat på Gå vidare omdirigeras denne till en annan sida.

Gör så här:

1. Under fliken Allmänt, peka ut var användarna ska lagras i katalogen.

Lagringsplats

2. Under fliken Allmänt, kryssa i rutan Aktivera omdirigering efter sändning och klicka på Bläddra. Peka ut valfri sida att omdirigera till.

Omdirigering

3. Under fliken Arbetsflöde, markera steget "E-postverfiering" och ta bort det med kryssknappen.

Ta bort e-postverifiering

4. Klart!

Denna funktion kräver att du har en licens för Selfservice där modulerna Användarprofil, Användarregistrering, Glömt lösenord och Lösenordsbyte ingår.

Denna sida publicerades: 2016-11-01

Skriv ut PDF-avsnitt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets