Panelen Webbplatsarkiv

Under denna flik kan du vilka webbplatsarkiv (sva-filer) som finns på din server.

Det går att exportera en webbplats för att använda för backup eller som en kopia. Exporten är en kopia av den ursprungliga webbplatsen. Resultatet av en export blir ett webbplatsarkiv (sva-filer).

Exporten tar inte med personliga inställningar som t.ex. om en användare valt att en specifik portlet ska vara maximerad/minimera eller om valbara vyer används på webbplatsen där användaren gjort en begränsning på vad denne önskar ska visas.

Vill du ha en exakt kopia för en testserver, kontakta SiteVisions support för rådgivning.

Ta bort export

Genom att markera ett webbplatsarkiv i listan och klicka på krysset till höger kan du välja att ta bort ett webbplatsarkiv.

Webbplatsarkiv

För att se serverobjektet krävs det att du är inloggad som systemanvändaren.

Denna sida publicerades: 2017-02-28