Panelen Sociala profiler

Sociala profiler innehåller information som blir tillgänglig via sökningar på användaridentiteter i Social Collaboration. Du använder någon av de sökmoduler som ingår i Social Collaboration för att göra sökningar. I indexet finns information om alla användarprofiler och de användarfält som är knutna till dem. Informationen kan vara till nytta vid avancerad utveckling av sökskript.

Sökindex

Här kan du se sökindexets totala storlek och hur många objekt det innehåller. Som objekt räknas användarprofiler.

Sökvägen visa var indexet ligger i serverns filstruktur och gör det möjligt att ta bort det specifika indexet manuellt.

Användarindex

Klicka på knappen Ställ sökfråga för att ställa en sökfråga och få fram fullständig information om sökindexet eller för att söka fram det som finns i sökindexet för en specifik användare.

Träffbild

Använd synonymer

Kryssrutan möjliggör egen hantering av synonymer för de sociala prodilerna. Klicka på Lägg till synonym-knappen för att ställa in synonymer. Se synonymer för smeknamn för ett exempel på användningsområde.

För att få tillgång till användarindexet krävs licens för Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2017-11-14