Publicera även underliggande sidor

Högerklicka på aktuell sida och välj alternativet Publicera omgående. Ett nytt fönster öppnas:
Skärmdump på publicera rekursivt
Det enda val man kan göra här är Publicera även underliggande sidor (om man har denna behörighet). Med detta alternativ publiceras aktuell sida och alla underliggande sidor. Sidor som användaren inte har publiceringsbehörighet till kommer inte att publiceras.

Denna behörighet används med försiktighet då denna publicering inte tar hänsyn till schemaläggning, metadata, notifieringar eller publiceringsflöden.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Publicera med underliggande sidor" och "Publicera omgående".

Denna sida publicerades: 2016-10-11