Inställningar Glömt lösenord

Lösenord

Lösenordslängd

Antal tecken som lösenordet skall vara. Standardinställningen är 6 tecken. Lösenordet måste innehålla 4 tecken.

Använd JavaScript för generering

Denna kryssar du i om du själv vill ange ett skript för hur lösenord ska genereras. Klicka på knappen Ändra för att nå skriptkoden.

Om du inte anger javascript för generering så slumpas det antal tecken som är angett under Lösenordslängd  (Med tecken (a-x, 0-9)).

Sökfält

Titel för sökfält

Här anger du det värde som användaren identifierar sig med. Standardinställningen är E-postadress.

Attributid för sökfält

Här anger du det attributid som sökfältet ska matchas mot. Om du ska söka efter e-postadress så fyller du i "mai"l här.

Texter

Rubrik

Här ändrar du det som ska stå som rubrik. Standardinställningen är Glömt lösenord.

Fältgruppering

Här ändrar du det som ska stå som fältgruppering. Standardinställningen är Identifikation.

Resultatrubrik

Här ändrar du det som ska stå som rubrik på bekräftelsen. Standardinställlningen är Lösenord ändrat.

Resultatmeddelande

Här ändrar du det som ska stå som meddelande. Standardinställlningen är Ett nytt lösenord har skickats till:

Denna sida publicerades: 2016-02-24