Lägg till layout

I verktygsfältet finns snabbikonen "Lägg till layout". Denna layout placerar man på valfri position (absolut) genom att dra ut den där man vill ha den. Därefter är allt innehåll dynamiskt i den layouten.

Denna kan man använda på två olika sätt.

1. Antingen om man vill gå utanför det dynamiska område som finns och vill placera en modul på en valfri position dvs absolut.

2. Om man använder absoluta mallar men vill att ett område skall ha dynamiska moduler.

Klicka på ikonen och dra ut en innehållsyta som man sedan kan fylla med moduler. Innehållsytan är sedan dynamisk och man kan fylla på med moduler radvis eller kolumnvis.

Skärmdump på ny layout

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Lägg till layout".

Denna sida publicerades: 2016-10-11