Förhandsgranskning

Här ställer du in om du vill visa en förhandsgranska-ruta där de val man gör visas innan man klickar ok. Formatmallsinställningar och bakgrund kan du ställa in så att den matchar den egna webbplatsen.

Skärmdump på exempel av Anpassa webbplatsen
Skärmdump på fliken Förhandsgranskning

Förhandsgranskning

Visa förhandsgranskaruta

Denna ruta kryssar du i om förhandsgranska ska visas.

Formatmall rubrik

Här ställer du in den formatmall som du vill använda för att förhandsgranska rubrik.

Formatmall brödtext

Här ställer du in den formatmall som du vill använda för att förhandsgranska brödtext.

Bakgrundsfärg textspalt

Här ställer du in den bakgrundsfärg som önskas på textspalten.

Denna sida publicerades: 2015-09-14