Fliken Inställningar

Skärmdump på fliken Inställningar för Flernivålänk

Inställningar

Använd annan startsida

En fast startsida kan sättas. Menyn kommer då att alltid visa samma innehåll.

Använd fast namn för startsida

Här kan man ange ett fast namn för startsidan. Istället för att flernivålänken alltid börjar med webbplatsens namn (som i detta fall är Exempelwebb) så kanske man vill att det skall stå Startsida. Då fyller man i "Startsida" här.

Maximalt antal visade tecken

Här kan man begränsa antal tecken som visas ifall en webbsida har ett långt namn.

Visa endast sidor som är synliga i menyer

Normalt visas alla webbsidor på webbplatsen, även de som är märkta "Dölj i menyer". Kryssar man för denna visas endast synliga sidor.

Utseende

Välj formatmall

Här kan man välja formatmall för hur texten skall visas i flernivålänken.

Använd bild som avdelare

Vill man ha en bild framför varje länk så väljer man denna bild här genom att klicka på Bläddra.

Denna sida publicerades: 2016-02-24