Fliken Utseende

Skärmdump på fliken Utseende

Formatmallar

Etiketter

Här anger du den formatmall som ska användas för att skriva ut användarnamn och lösenord.

Texter

Här anger du den formatmall som ska använads för texten "Du är inloggad som..." samt "Logga ut"-länk.

Inmatning

Om man vill ändra formatmallen för inmatningsfälten och Logga in-Knappen

Felmeddelanden

Om man vill förändra formatmallen för felmeddelanden (ej de felmeddelanden som visas i eget fönster).

Visa standardutseende

Om man vill visa vårt vanliga utseende på inloggningsmodulen. Kryssar man ut denna blir inloggningsrutan stylad med en grå toning.

Stylad inloggning exempel

Stylad inloggning

Denna sida publicerades: 2016-02-24