MobilityGuard

Modulen använder headers som kommer från säkerhetslösningen MobilityGuardlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att identifiera användare.

Om Mobilityguard och SiteVision är kopplad till samma ldap-server så räcker det med filtret för Mobilityguard, annars behövs denna modul användas.

Mobilityguardmodulen ska ligga under modulen Systeminloggning men före modulen LDAP i modulkonfigurationen. Systeminloggning och MobilityGuards kontrollflagga bör vara satta till Sufficient.

Nedan visas en bild på de inställningar man måste göra i modulen. MobilityGuard kommer att skicka över nödvändig information via headers till sitevision. Man måste fylla i namnet på de headers som kommer från MobilityGuard.

MG steg1
MG steg 2

Denna sida publicerades: 2015-06-02