Fliken Inställningar

Under fliken Inställningar kan du göra följande inställningar:

Skärmdump på fliken Inställningar

Göm ämnessammanfattningsträd

Kryssar du i denna ruta visas inte ämnessammanfattningen i forum (som visas som en punktlista innan inläggen) när du visar hela tråden.

Skärmdump på Ämnessammanfattningsträd

Använd ämnesbeskrivning

Om du vill fylla i en beskrivning när du skapar ämnet fyller du i denna ruta.

Ange beskrivning när man skapar ämne

Ämnesbeskrivningen visas i listan med titeln:

Inlägg med beskrivning

Tillåt inloggade användare att ändra namn

Om du är inloggad när du lägger till ett inlägg så hämtas namn automatiskt.

Namn som ej går att ändra

För att få ändra detta namn (om så önskas) måste du kryssa i detta val Tillåt inloggade användare att ändra namn. Rutan för namn och e-postadress blir då möjlig att ändra:

Ändra namn och e-post

Tillåt endast inloggade användare att skapa ämnen

Denna ruta kryssar du i om endast inloggade ska få skapa ämnen. Länken "Lägg till ämne" saknas då för anonyma besökare.

Anonyma besökare får läsa i forumet men vill man göra ett inlägg så måste man vara inloggad. De kan dock svara på inlägg.

Tillåt endast inloggade användare att svara i ämnen

Denna ruta kryssar du i om endast inloggade ska få svar i ämnen. Länken "Svara" saknas då för anonyma besökare.

Visa inlägg i omvänd ordning

Om du vill att det senaste inlägget ska visas längst ned.

Tillåt inte svar

Om du inte vill tillåta svar på inlägg så kryssar du för detta alternativ. Detta kan man ställa in för att det inte ska bli så rörigt i strukturen.

Visa ej mailadress

Om du inte vill att mailadressen ska visas väljer du detta alternativ.

Ändra namn

Denna sida publicerades: 2015-09-14