Fliken Utseende

Under fliken Utseende kan man ställa in formatmallar och färger.
Skärmdump på fliken Utseende

Formatmallar

Formatmallar på rubrik

Här ställer man in formatmall för namnet på forumet.

Formatmallar på underrubrik

Här ställer man in formatmall för rubrik på inlägg samt etiketter i formuläret (Användarinformation och Nytt inlägg).

Formatmallar på text

Här ställer man in formatmall för texten på inläggen.

Formatmallar på undertext

Här ställer man in formatmall för undertexter som datum för foruminlägg, vem som skrivit inlägg/svar, länkar för svar och ämneslista samt antal svar.

Färger och formatmallar Forum

Färger

Bakgrund på rubrik

Här ställer man in färger för namnet på forumet.

Bakgrund på underrubrik

Här ställer man in färger för rubrik på inlägg samt etiketter i formuläret (Användarinformation och Nytt inlägg).

Bakgrund inlägg

Här ställer man in färger för texten på inläggen.

Bakgrund på undertext

Här ställer man in färger för undertexter som datum för foruminlägg, vem som skrivit inlägg/svar, länkar för svar och ämneslista samt antal svar.

Denna sida publicerades: 2011-12-16