Lista favoriter - fliken Utseende

Utseende på Lista favoriter

Favoriter

Här väljer du vilken formatmall som ska användas för att skriva ut favoriterna.

Visa alla / visa färre länk

Text för visa alla

Om begränsningar är inställda visas en länk Visa alla.. när det finns fler favoriter än antalet som är satt i begränsningen. Här ställer du in länktext för denna länk. Standardinställningen är Visa alla...

Text för visa färre

Om begränsningar är inställda* och besökaren har klickat på länken Visa alla så visas en länk Visa färre för att enbart visa så många favoriter som är satt i begränsningen. Här ställer du in länktext för denna länk. Standardinställningen är Visa färre ...

Formatmall

Här väljer du formatmall för ovanstående texter.

Inga favoriter

Visa text för inga favoriter

När inga favoriter finns visas ett meddelande. Här ställer man in detta meddelande. Standardinställningen är Inga favoriter.

Formatmall

Formatmall för ovanstående text.

* Ställs in under fliken Visa favoriter

Denna sida publicerades: 2015-02-27