Fliken Utseende

Skärmdump på fliken Utseende

Formatmallar

Etiketter

Välj formatmall för besökarens namn, e-postadress och meddelande.

Texter

Välj formatmall för sidansvarig, bekräftelsen och länken tillbaka till ursprungssidan.

Inmatning

Välj formatmall för ändringsbara formulärsfält.

Felmeddelanden

Välj formatmall för felmeddelanden tex ogiltig e-postadress.

Övrigt

Bredd för inmatningsfält

Som standard är inmatningsfälten i kontaktformuläret 40 tecken långa. Här kan man justera detta om man önskar ett smalare formulär. I exemplet ovan är det satt till 20 tecken.

Visa en bild framför kontakta sidansvariglänken

Bläddra fram en bild om man vill visa en bild innan namnet på sidansvarig.

Visa en text framför kontakta sidansvariglänken

Här kan man lägga till en text innan namnet på sidansvarig.

Om du väljer att använda både bild och text innan namnet på sidansvarig så visas de i ordningen Bild ->Text ->Sidansvarig.

Använd egen mall för användarinformation

Standardmallen visar namn, beskrivning och telefonnummer. Här går det att ändra mallen och skriva ut fler värden.

Följande värden kan man få ut från katalogtjänsten:

• cn (användarnamn)
  • mail (e-postadress)
  • givenName (förnamn)
  • sn (efternamn)
  • title (titel)
  • description (beskrivning)
  • telephonenumber (telefon)
  • ou (enhet)

För att kontaktmodulen ska fungera korrekt krävs det att användarna har en e-postadress inskriven i katalogtjänsten.

Denna sida publicerades: 2016-02-24