Felhantering

Proxyinställningar

Egna felmeddelanden

Här kan man välja att använda ett generellt felmeddelande. Då får man specificera en webbsida som tar hand om alla fel som kan tänkas uppstå. Peka ut denna sida genom att klicka på knappen Ändra.

Specifika felmeddelanden

Här ställer man in att olika webbsidor ska hantera olika felmeddelanden. Klicka på plusknappen för att specificera vilket felmeddelande som ska hanteras av vilken webbsida.

I dropplistan Status väljes det specifika felmeddelandet:

Olika status

Sedan pekar man ut en layout eller en innehållsyta på den aktuella webbsidan:

Lägg till status

Denna sida publicerades: 2016-02-24