Fliken Nivå 1

Här kan man ändra formatmallarna för hur menyn ska se ut för den översta nivån (Nivå 1).

Skärmdump på fliken Nivå 1 för modulen Flernivåmeny

Nivå 1

Formatmall

Här väljer du den formatmall som du önskar att menyn ska använda sig av.

Formatmall (aktiv länk)

För att visa var besökaren befinner sig kan du välja en annan formatmall för den aktuella nivån, exempelvis fet eller kursiv stil.

Bilder

Visa bild innan länken

Om du vill ha en bild innan menyalternativen pekar du ut denna bild här.

Visa en annan bild när länken är markerad

Om du vill visa en annan bild när besökaren för muspekaren över menyalternativet så väljer du den bilden här. Detta kräver att du har valt att visa en bild innan länken.

Visa en annan bild när länken är aktiv

Om du vill visa en annan bild när besökaren står på den akuella sidan i menyn så väljer du bilden här. Detta kräver att du har valt att visa en bild innan länken.

Ta med eventuella mappar i menyn

Om du vill att mappar ska visas i menyn så markerar du denna ruta, annars visas inga mappar i menyn.

Denna sida publicerades: 2015-09-14