Inmatningsfält med skriptfält

Detta inmatningsfält med skriptfält används om du själv vill bestämma hur utseendet på inmatningsfältet ska se ut och bete sig.

Efter att du valt Skriptfråga och klickat på Nästa visas steg 2 med följande inställningar:

Allmänt

Beskrivning

Det namn som visas på detta inmatningsfält under Användarinformation.

Delfrågor

För att lägga till en delfråga klicka på plusknappen. Ett nytt fönster öppnas:

Delfråga skriptfält

Namn

Namn på delfrågan.

Obligatorisk

Om detta inmatningsfält ska vara obligatoriskt så kryssar du i denna ruta.

Övrigt

Referens

Ange referens.

Typ

Här kan du välja om du önskar använda en viss typ av inmatningsfält.

• Blank
  • Text
  • Hidden
  • Password

Felmeddelande vid validering

Här kan du ställa in ett eget felmeddelande för validering (dvs se till att rätt sak är ifyllt i fälten). Detta eftersom det går att ställa in egna valideringgskript under Skriptinställningar.

Fliken Skriptinställningar

Skriptinställningar

Inmatningsskript

Hanterar utskiften av inmatningsfältet.

Valideringsskript

Hanterar validering av inmatade värden.

Utvecklarhjälp för skriptfrågan:
http://developer.senselogic.se/SiteVision_2_6/2113.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Denna sida publicerades: 2016-05-17