Fliken Frågor

När man skall bygga upp ett helt nytt e-postformulär är det vita fältet till vänster helt tomt. För att lägga till en fråga, klicka på plustecknet. Då öppnas ett nytt fönster Lägg till fråga där man kan välja bland olika frågor.
Skärmdump på fliken Fråga

Frågetyper

Det finns tio olika frågetyper (text, enval, flerval, bifogad fil, e-postmottagare, kategori, personuppgifter, beställning, skriptfält och captchafråga) samt en kommentar.

När man har valt en frågetyp så visas flikar till höger som hör till just den frågan.
Alla frågetyper har två-fem flikar. Tre av dessa flikar ser i princip likadana ut:

Förutom gemensamma inställningar som går att göra på alla typer av frågor finns det även specifika inställningar för respektive frågetyp.

Denna sida publicerades: 2016-02-24