Sökresultat

Skärmdump på fliken Sökresultat

Antal träffar

Visa antal sökträffar

Om du vill visa antal sökträffar så kryssar du i denna ruta och väljer formatmall för denna text. Då visas en text under sökmodulen där det står hur många sökträffar du fick.

Visa antal träffar

"Menade du"

Visa "Menade du"

Om du vill visa stavningsförslag så kryssar du i denna ruta och väljer formatmall för denna text. För att detta ska fungera krävs det att du har aktiverat stavningsförslag på sökindexet.

Sökhjälp inga träffar

Felmeddelanden

Visa felmeddelanden

Om du vill visa felmeddelanden så kryssar du i denna ruta och väljer formatmall för denna text. Om du inte får något resultat av sökningen visas då ett felmeddelande och söktips. Annars visas ingenting.

Uppdelning

Dela upp sökträffar på flera sidor

Om du vill visa dela upp träffarna på flera sidor så kryssar du i denna ruta. Sedan får du välja vart sidnumreringen ska visas:

• Visa träffnavigering ovanför sökträffar
  • Visa träffnavigering nedanför sökträffar
  • Visa träffnavigering ovanför och nedanför sökträffar

Antal träffar per sida

Här ställer du in hur många träffar som ska visas per sida. Exempelvis om du ställer in 10 träffar så visar den 10 träffar och sedan länkar till övriga sidor med träffar.

Formatmall

Här ställer du in formatmall för sidnumreringen.

Sidnumrering

Denna sida publicerades: 2016-05-11