Prenumerationer

Här lägger du till de prenumerationer som ska visas i prenumerationslistan.

Prenumerationer

Lägg till en prenumeration

Klicka på plusknappen för att lägga till en aktiv prenumerationssida i listan.

Ta bort en prenumeration

Klicka på minusknappen för att ta bort en prenumerationssida i listan.

Egenskaper för en prenumeration

Visar egenskaperna för markerad prenumerationssida.

Sortering

Flyttar markerad prenumerationssida upp eller ner i listan.

Knapp

Här väljer du omdet ska vara en bild eller text på knappen.

Standardknapp

Väljer du en standardknapp får knappen texten som står i fältet Knapptext. Standardtexten är OK. Sedan väljer du formatmall för texten.

Bildknapp

Väljer du bildknapp så får du bläddra fram en bild ur bildarkivet som ska användas som knapp. Välj Bild och fyll i Bildbeskrivning. Standardtexten för bildbeskrivningen är Prenumerera.

Denna sida publicerades: 2016-02-24