Prenumerationer

Mina prenumerationer

Prenumerationer

Här lägger man till de prenumerationer som man vill visa i Mina prenumerationer.

Lägg till en prenumeration

Klicka på plusknappen för att lägga till en aktiv prenumerationssida i listan.

Ta bort en prenumeration

Klicka på minusknappen för att ta bort en prenumerationssida i listan.

Egenskaper för en prenumeration

Visar egenskaperna för markerad prenumerationssida.

Sortering

Flyttar markerad prenumerationssida upp eller ner i listan.

Knapp

Här väljer man om man vill ha en bild eller text på sökknappen.

Standardknapp

Väljer man standardknapp får knappen texten som står i fältet Knapptext. Standardtexten är OK. Sedan väljer man formatmall för texten.

Bildknapp

Väljer man bildknapp så får man bläddra fram en bild ur bildarkivet som används som knapp. Välj Bild och fyll i Bildbeskrivning. Standardtexten för bildbeskrivningen är Prenumerera.

Denna sida publicerades: 2016-02-24