Bifogad fil

Bifogad fil används om du exempelvis vill att deltagaren ska bifoga en fil i e-postformuläret. Om formuläret är en intresseanmälan till ett jobb så ska en CV kunna bifogas.

Skärmdump på Bifogad fil

Det finns en storlekbegränsning på filen som bifogas på 64 MB.

Om fler än en "Bifogad fil"-fråga finns i samma formulär och besökaren försöker skicka flera filer med samma namn så kommer bara den första filen att skickas. Varje fil behöver ha ett unikt namn.

Tänk på att vid bilduppladdning från iOS så döps alla bilder till image.png när den skickas och det är bortom kontroll att påverka det.

Denna sida publicerades: 2016-02-24