Intern katalogtjänst (ApacheDS)

Om man inte har någon befintlig katalogtjänst kan man aktivera den interna katalogtjänsten som är förinställd. Den interna katalogtjänsten kan också användas om man jobbar med externa parter som behöver logga in i SiteVision och man inte vill lägga till dem i sin ordinarie katalogtjänst.

1. Kryssa i Använd intern katalogtjänst (ApacheDS). Klicka Nästa.

2. Här visas inställningar för katalogtjänsten. Alla uppgifter är ifyllda.

Skärmdump på intern katalogtjänstkonfiguration

3. Klicka Slutför. Nu visas den interna katalogtjänsten i listan under katalogtjänster.

Skärmdump på Egenskaper för katalogtjänster

4. Dubbelklicka på katalogtjänsten eller välj Egenskapsikonen. Ett nytt fönster öppnas. Här kan man ställa in Ytterligare inställningar för katalogtjänst. Under fliken Bläddra katalog och under fliken Bläddra kan man se katalogtjänstens trädstruktur.

Skärmdump på underkatalog
6. Klicka OK. Klart!

På grund av begränsningar i den interna katalogen så går det inte att flytta användare i SiteVision som ligger i den interna katalogen.

Denna sida publicerades: 2015-07-16