Hjälpwebb

Informationen gäller:
Klassiska redigeringsläget

Allmänt

Skärmdump på fliken Allmänt

Källa

Adress

Fullständig adress till inloggningen till den webbapplikation som skall integreras in på webbplatsen. Adressen måste börja med http eller https.

För att ta reda på adressen så kan man högerklicka på inloggningsformuläret för den applikation som man länkar in och välja Visa källa. I HTML-koden letar man efter <FORM> och attributet ACTION. Där hittar man adressen som man skall fylla i här.

Metod

De två metoder som kan anges är GET eller POST.

Säkerhet

Använd egen inloggning (SecretStore)

Om inloggningsuppgifterna till den integrerade webbapplikationen skiljer sig från de inloggningsuppgifter som används i SiteVision skall man kryssa för denna ruta. Informationen om inloggningen (som man fyller i när man är on-line) skickas vidare till webbapplikationen där den sparas undan.

Om man kryssar i denna ruta måste man gå in under fliken Parametrar och ställa in parametrar.

Utseende
Visa verktygsfält

Fyller man inte i denna visas inte verktygsfältet. Då visas ej rubrik och nyckeln i högra hörnet (se bilden nedan. Nyckeln innebär att man kan byta lösenord vilket kan vara bra då man säkerligen byter lösenord på den integrerade webbapplikationen ibland.

Formatmall

Vilken formatmall som skall användas på rubriken på sidan. Rubriken hämtas från namnet på modulen. Högerklicka på modulen i innehållsrutan och Byt namn om du vill ändra rubriken.

Bakgrundsfärg

Vilken bakgrundsfärg som visas på verktygsfältet. Har man inte kryssat i nedanstående ruta så behöver man inte välja bakgrundsfärg. Väljer man "Ingen färg" blir bakgrundsfärgen grå.

Storlek
Sätt storlek på iframen

Bör kryssas i för att iframen ska visas korrekt om man öppnar den i ett nytt fönster. Efter att man klickat i den så högerklickar man på modulen, väljer Egenskaper och sätter en storlek (bredd och/eller höjd) på modulen Iframe.

Denna sida publicerades: 2016-02-24

Skriv ut PDF-avsnitt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Vasagatan 10
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets