Parametrar

Under Namn fyller man i de parametrar som används för att fylla i användarnamn och lösenord. Dessa kopplar man bland annat ihop med värdet $user.name (användarnamn) och $password (lösenord) i SiteVision.

Klicka på plustecknet för att lägga till en parameter. En tom vit rad läggs till. I denna rad skriver man namnet och värdet på parametern.

Skärmdump på fliken Parametrar

För att ta reda på namnet på dessa parametrar så kan man högerklicka på inloggningsformuläret för den applikation som man länkar in och välja Visa källa. I HTML-koden letar man efter <FORM> och där brukar man hitta namnet på dessa parametrar.

Under <Form> och attributet ACTION hittar man också adressen som man skall fylla i under fliken Allmänt.

Denna sida publicerades: 2016-02-24