Administration on-line

Bokningen administreras genom gränssnittet i on-line läge, precis som enkäten. De som har skrivrättigheter på sidan har rätt att administrera bokningen.

Om man är inloggad som en användare med behörigheter på sidan med bokningen så ignoreras alla inställningar du har ställt in. Vill man testa inställningarna får man alltså gå till sidan utan en roll med administratörsrättigheter.

Skärmdump på bokning exempel

I detta exempel är egna bokningar markerade med blått och andras bokningar med grönt. För att se vem som gjort den andra bokningen kan man föra musen över det gröna fältet.

Denna sida publicerades: 2015-02-26