Meddelanden

Svar lämnat

Skärmdump på fliken Meddelanden

Visa meddelande efter att svar lämnats

Här fyller du i ett meddelande till deltagaren efter att han har fyllt i formuläret. "Ditt svar har skickats" är förinställt.

Skicka användaren till en annan sida efter att svar lämnats

Om du vill ge deltagaren lite mer information efter att den har fyllt i formuläret kan man skicka denne vidare till en webbsida som du har skapat. Webbsidan väljer man under bläddraknappen.

Visa ifyllda svar från formuläret

Om besökaren vill se sina lämnade svar så kryssar du i denna ruta. Då visas en översikt av svaren besökaren lämnat efter att denne klickat på "Skicka-knappen".

Bekräftelse med e-post

Kryssa i rutan Skicka bekräftelse med e-post efter att svar lämnats för att skicka svar till besökare som angett e-postadress i formuläret. Det går även att välja att bifoga svaren från formuläret i meddelandet.

Övrigt

Visa felmeddelande om oifyllda obligatoriska frågor finns

Normalt visas ett felmeddelande vid den obligatoriska oifyllda frågan. Fyller du i denna visas även ett meddelande högst upp i formuläret

Denna sida publicerades: 2016-02-24