Inbjudan

Under denna flik skickar du iväg en inbjudan med e-post till de deltagare du vill bjuda in till enkäten. Inbjudan skickas till alla deltagare som finns upplagda under fliken Deltagare.

Om nya deltagare läggs till efter det att inbjudningar skickats iväg så måste administratören gå in under denna funktion igen och skicka iväg nya inbjudningar. Den nya inbjudan kommer dock endast att skickas till de nya deltagarna (varje deltagare kommer alltså aldrig att få mer än en inbjudan hur många gånger än administratören skickar iväg inbjudningar).

Skärmdump av alternativet Inbjudan

Under fliken Deltagare kan du sedan se status.

Denna sida publicerades: 2016-02-24