Fliken Översikt i frågeformulär

Skärmdump på fliken Översikt

Synliga formulärfält vid Administration

Här väljer du vilka formulärfält som ska visas när du administrerar formuläret online. Dessa fält visas under fliken "Lämnade svar" för administratörer. Alla formulärfält visas när man går in på enskilda användare men här väljer du vilka fält som ska visas i första vyn.

Ett fält visas alltid oavsett om man valt det och det Skapad (datum) men det kan stängas av enligt inställnignar r nedan.

Skapad (datum) i administrationsvy

Klickar du på plusknappen visas alla frågor som finns i formuläret. Då är det bara att välja vilka värden du vill ska visas.

Plusknapp för att lägga till fler fält

Exempelvis om jag lagt till fältet Kurs:

Lagt till fältet kurs

Rubriken ( i detta fall Kurs) blir tom om du använt Fråga istället för Namn när du skapat frågan.

För att ta bort ett synligt formulärsfält i listan, markera det och klicka på minusknappen.

Visa datum då svaret lämnades

Här väljer du om Skapad-datum ska visas i översikten för lämnade svar.

Visa användaren som lämnade svaret

Här väljer du om Skapad av ska visas i översikten för lämnade svar. Detta gäller enbart för inloggade användare. Är det ett öppet formulär som inte kräver inlogg så blir detta fält tomt.

Skapad av

Denna sida publicerades: 2016-05-11