Fliken Frågor

Under fliken Frågor läggs de frågor till som formuläret ska bestå av. När du ska bygga upp ett helt nytt formulär är det vita fältet till vänster helt tomt. För att lägga till en fråga klickar du på plusknappen och då öppnas ett nytt fönster Lägg till fråga där du kan välja bland olika frågor. Till vänster väljer du frågetyp.

Skärmdump på fliken Frågor

För att lägga till en fråga klickar du på plusknappen och då öppnas ett nytt fönster Lägg till fråga där du kan välja bland olika frågor. Till vänster väljer du frågetyp.

Lägg till fråga

Frågetyper

Det finns tre olika frågetyper (textfråga, envalsfråga ochflervalsfråga) samt en kommentar.

När du har valt en frågetyp så visas flikar till höger som hör till just den frågan.
Alla frågetyper har två-fem flikar. Tre av dessa flikar ser i princip likadana ut:

Förutom gemensamma inställningar som går att göra på alla typer av frågor finns det även specifika inställningar för respektive frågetyp.

Denna sida publicerades: 2016-02-24