E-post

Här kan du skicka notifieringar till exempelvis en administratör.

Skärmdump på fliken E-post

Skicka notifieringar till följande adresser

Här lägger du till de e-postadresser som ska få svaren av formuläret. För att lägga till en e-postadress, klicka på plusknappen. För att ta bort en e-postadress, markera adressen och klicka på minusknappen. För att ändra en e-postmottagare kan man klicka på egenskapsknappen.

Skicka kopia till användaren (enbart inloggade användare)

Kryssa i denna ruta om du vill att iloggade användare ska få en kopia.

Ärende

Beskrivning

Här kan du fylla i en beskrivning som syns i e-postmeddelandets ämne (subject).

Hämta från

Om du vill använda en rubrik på en fråga som beskrivning kan du hämta den under Hämta från.

Avsändaradress

Använda avsändaradressen som finns konfigurerad på webbplatsen

Denna väljer du om avsändare ska vara den adress som är ifylld på webbplatsen (Egenskaper för webbplats ->Meddelande ->E-post)

Hämta avsändaradress från användaren (enbart inloggade användare)

Om du vill hämta avsändaradressen från den inloggade användaren.

Avsändaradress

Kryssar du i denna kan man ange en avsändaradress i just denna modul. Den tar alltså inte den adress som är inställd som avsändardress på webbplatsen utan avsändare på mail från detta formulär blir den adress man anger i det vita fältet.

Avancerade inställningar

Skicka med lämnade svar som en bifogad pdf

Kryssar du för denna ruta så får du en PDF-fil med lämnade svar.

Denna sida publicerades: 2016-02-24