Under fliken inställningar kan du bestämma om du vill visa titel och beskrivning samt vilken formatmall de ska visas med. Det går också att välja om du vill visa en länk för avprenumeration.

Skärmdump på prenumerationsinställningar

Visa titel

Här väljer du om man ska visa titeln som du angett på sidor med prenumeration.

Visa beskrivning

Här väljer du om du ska visa beskrivningen som du angett på sidor med prenumeration.

Titel och beskrivning anger du på respektive sida under Egenskaper ->Allmänt ->Prenumeration.

Visa länk för avprenumeration

Klickar du på länken Förändra prenumerationer så kommer du till en sida där du får fylla i sin e-postadress för att se vilka prenumerationer man har:

Skärmdump på förändra/avbeställ prenumeration

Har du några prenumerationer, så visas de. Här kan du kryssa för de moduler som du inte vill prenumerera på längre:

Skärmdump på vad man prenumererar på

Klickar du på knappen Avprenumerera så visas den uppdaterade prenumerationen:

Skärmdump på uppdaterade prenumerationer

Modulen tar bara bort prenumerationer som visas i den aktuella prenumerationsmodulen. Exempelvis om du tar bort en prenumeration på en sida så tar du också bort den från modulen där besökaren anmäler sig till prenumeration. Det går då inte att avprenumerera på den.

Denna sida publicerades: 2016-02-24