Att använda snabbpublicering

1) Ställ in vilken mall som skall användas och vart artiklarna ska hamna i modulen. Klicka OK.

Inställningar i snabbpublicering

2) Publicera sidan. Nu kan en användare se följande formulär (som baserar sig på mallen). Fyll i fälten och klicka på knappen Gå vidare.

Steg 1

3) En ny vy visas, Skapa artikel. Här kan man förhandsgranska artikeln eller avbryta. Klickar man på Ändra mina val så kommer man tillbaks till punkt 2 där man kan ändra sina texter.

Steg 2

Klicka på knappen Skapa artikel för att komma vidare.

4) En ny vy visas, Skapa artikel. Här kan man välja att gå till sidan för att se artikeln eller skapa en sida till, då kommer man tillbaks till punkt 2.

Steg 3

5) Vi klickar på Gå till sidan för att se resultatet.

Denna sida publicerades: 2015-02-27