Frågor

Skärmdump på fliken fråga i  Webbfråga

Fråga

Här fyller man i den  webbfråga man vill ställa. Denna fråga visas sedan i listan till vänster.

Alternativ

Klickar man på plusknappen under alternativrutan så kommer det upp en text Alternativ 1.

Alternativ 1

Dubbelklickar man på texten så öppnas en dialogruta där man kan fylla i svarsalternativ. Skriv över texten Alternativ 1 och klicka OK.

Skärmdump på indata fönstret exempel

Med pilarna kan man flytta alternativen och frågorna upp respektive ned. Markerar man ett alternativ kan man ta bort en fråga eller ett alternativ.

Denna sida publicerades: 2011-12-28