Meddelanden

Under meddelanden kan man aktivera länkar för att skicka meddelanden och SMS som visas vid sökresultet av en sökning i personkatalogen. Det går att få länkar både för e-post och SMS (SMS kräver licens).

Meddelanden

SMS

Med SMS i personkatalogen kan man nå ut till en grupp användare och skicka SMS till de mobilnummer som finns i katalogen.

Här kryssar man i att man ska aktivera SMS-funktionen i personsök. Det krävs att man fyllt i SMS-inställningar under Meddelanden på webbplatsen.

Denna funktion är licensstyrd och kräver att man har en licens för SMS.

E-post

Vid sökresultatet visas en länk ("Skicka meddelande").

Länk skicka meddelande

Klickar man på denna länk så kommer man till en ny vy för att skicka meddelande:

Skicka meddelande ruta

Denna sida publicerades: 2015-02-27