Menyn i Navigatorn

Standardvyn i navigatorn är navigationsträdet. Längst ut till höger i det blå fältet finns en liten meny för växling till andra vyer i SiteVision. Klicka på ikonen för menyn för att se alternativen. Vad som visas beror på dina rättigheter i systemet.

Det går att välja

• Sidmallar (för att nå mallarna)
  • Dekorationsmallar (för att skapa dekorationer)
  • Filarkiv (för att se katalogstrukturen i filarkivet)
  • Bildarkiv (för att se katalogstrukturn i Bildarkivet).
  • Mobila vyer (för att se eventuella mobila vyer av webbplatsen)

Här kan det också finnas en alternativ strukturmeny om det är inställt.

För att välja en annan vy (exempelvis Sidmallar), klicka på menyn längst upp till höger och välj bland alternativen som visas.

Skärmdump på menyn i navigatorn

För att få se alternativet Sidmallar krävs behörigheten "Visa sidmallar".
För att få se alternativet Dekorationsmallar krävs behörigheten "Visa dekorationsmallar".
För att få se alternativet Filarkiv krävs behörigheten "Visa filarkiv".
För att få se alternativet Bildarkiv krävs behörigheten "Visa bildarkiv".

Denna sida publicerades: 2016-10-11